За облаците и дъжда няма почивен ден

Животът

27-03-2015, 17:30

Снимка:

pixabay.com

Автор:

Sofiautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Какво ли НЕ може един чадър?! (галерия)

Облаците като вдъхновение (Галерия)

Градусите в събота няма да надскочат 11

Изглежда, че март наистина е женският месец. Въпреки, че в четвъртък имаше значително затопляне и мартенско слънце, дъждът и облаците в петък не закъсняха. Същото ни чака и в събота. Неприятната новина е, че температурите ще бъдат с няколко градуса по-ниско, според sinoptik.bg. Те ще се движат между 4 и 11 градуса. Остава надеждата, че пролетта все пак ще надделее.

През почивния ден вятърът ще остане слаб, но за сметка на това почти сигурно ще се понамокрим, защото вероятността за валежи е цели 93 процента. Все пак мартенското време определено не се отличава с предсказуемост.

Някои казва, че почивните дни минават бързо. Е, съботният ден ще е цели 12 часа и 30 минути. Изгревът ще настъпи в 06.16 часа, а залезът ще бъде в 18.47 часа. В случай, че сте любители на тези две явления, идеята за уикенд извън града на по-слънчево място не изглежда никак лоша. Не можем да ви кажем какво вещаят звездите относно кратки пътувания, но за сметка на това знаем, че фазата на луната ще бъде нарастваща и ще бъде в зодиакалния знак на Рак.