Кино в петък вечер? Защо не?

Предлагаме няколко интересни прожекции за края на седмицата

Ако се чудите къде да заведете новото си гадже или просто сте решили да отидете на кино, ако ви се гледа нов филм-предлагаме ви няколко варианта за прожекции тази вечер.

В Cine Grand от19:50 часа може да гледате Фокус (2015).
Ники (Уил Смит) е опитен мошеник и експерт в измамите, който се влюбва в начинаещото си протеже Джес (Марго Роби). Докато я учи на трикове от занаята, близостта им става все по-голяма и той рязко прекъсва връзката им. Три години по-късно, бившето му увлечение вече е свършена фатална жена. Пътищата им се пресичат в Буенос Айрес по време на автомобилно състезание с високи залози. В разгара на новата и много опасна измамна схема на Ники, Джес не само обърква плановете му... но е и на път да изиграе ненадминатия мошеник в собствената му игра. 

Ако в 21:40 часа сте около Cinema City Paradise, защо да не изгледате Бързи и яростни 7 (2015).
Въпреки неочакваната му кончина, героят на Пол Уокър ще бъде важна част от сюжета на “Бързи и яростни 7” и от Юнивърсъл Пикчърс са убедени, че в бъдеще ще могат да продължат поредицата и без неговото участие.

Ако работите около Арена Deluxe BulgariaMall от 20:00 часа ще прожектират Дивергенти 2: Бунтовници (2015).
Трис Прайър (Шайлийн Уудли) се изправя пред още по-сериозни опасности, търсейки съюзници и отговори на въпросите си сред развалините на един футуристичен Чикаго. Трис и Фор (Тио Джеймс) вече са бегълци, укриващи се от Джанин (носителката на "Оскар" Кейт Уинслет) - лидер на жадната за власт фракция на Ерудитите. В ожесточена надпревара с времето, двамата трябва да разберат в защита на какво е пожертвало живота си семейството на Трис и защо водачите на Ерудитите са готови на всичко, за да ги спрат.

В 20:15 часа в Арена The Mall гледайте Пепеляшка (2015).
Елла (Лили Джеймс), чийто баща търговец се жени повторно след смъртта на майка й. Изпълнена с желание да подкрепя любящия си баща, Елла посреща приветливо новата си мащеха (Кейт Бланшет) и дъщерите й Анастейша (Холидей Грейнджър) и Дрисела (Софи Макшера) в семейния дом. Но когато бащата на Елла неочаквано умира, тя попада под ударите на завистливото си и жестоко ново семейство.

Ако сте решили да се отбиете до дома си преди киното в 21:20 часа все още имат шанс да гледате филм. В Арена Запад прожектират Дани Колинс (2015).
Дани (Ал Пачино) е остаряваща, алкохолизирана рок звезда. Когато един ден получава от продуцента си закъснялото писмо от Ленън, то се оказва дълго чаканият импулс да смени рязко посоката. Рокаджията се отправя на пътешествие в търсене на смисъла на живота.

За любителите на късното кинов в Сinema City от 21:50 часа ще пуснат Чапи (2015).
Чапи e единствен по рода си робот, който след като е отвлечен от двама престъпници се превръща в доведен син на странно и дисфункционално семейство. Чапи е единствения робот, който има мисли и чувства. Неговата история ще промени завинаги вижданията на хората за изкуствения интелект.

Какво ще правите след кино вечерта е ваш избор. Хубав петък!