Кукленият театър - едно различно семейно забавление

Афиш

27-03-2015, 16:51

Снимка:

СКТ

Автор:

Sofiautre.bg

Всичко от Автора

Програмата за почивните дни предлага спектакли за малчуганите и техните родители

Въпреки, че пролетта предразполага към разходки сред природата, или най-малкото в парка, дъждовното време в последните няколко дни не е никак подходящо за семейни занимания на открито. В случай, че имате желание да оползотворите почивните дни, да позабавлявате децата си, а защо не и вас самите, предлагаме ви идея за нещо различно. 

В двата си салона Столичният куклен театър предлага в събота и неделя програма, подходяща за най-малките и техните родители. Ето с какво можете да изненадате децата си.

В салона на ул. “Гурко” 14 в събота ще имате възможността да гледате “Меко казано” от Валери Петров. Постановката е подходяща за деца над 6 години, а продължителността на спектакъла е 55 минути. Програмата ви предлага и избор от 2 часа, в които можете да заведете децата си - 10.30 и 12.00 часа.
През първия почивен ден салонът представя и нещо, което да бъде интересно не само на малчуганите над 6-годишна възраст, а и на вас самите - “Вампирова булка” по Николай Райнов. Представлението представя борбата между доброто и злото и може да бъде гледано от 16:30 часа.

В случай, че предпочитате неделните забавления, салонът на “Гурко” 14 ви предлага “Любопитното слонче” по Ръдиард Киплинг. Представлението е подходящо за деца над 3-годишна възраст и е с продължителност 55 минути.
Салонът на ул. “Янко Сакъзов” 19 също има някои интересни предложения. В събота може да гледате “Боризмейко” от Славчо Маленов. Пиесата е забавна и е подходяща за децата над 4 години. Можете да я видите от 10.30 и от 12.00 часа.
В последния почивен ден, отново в театралния салон на бул. „Янко Сакъзов” 19, можете да заведете детето си на представлението по приказките от 1001 нощи “Аладин и вълшебната лампа” от 10.30 и 12.00 часа.