Норбеков - син вече е жител на Бургас

Животът

27-03-2015, 18:01

Снимка:

снимка, е бургас

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Норбеков инкогнито в Малко Търново със стотина последователи

Той иска да получи българско гражданство, защото хората в страната са по-духовни от европейците

Шухрух Норбеков вече е бургаски гражданин. Той си е купил апартамент в Слънчев бряг и предвижда да доведе в града и семейството си. Това сподели синът на създателя на Московския институт по самовъзстановяване - Мирзакарим Санакулович Норбеков, който ще открие в Бургас новата учебна здравна година по системата на своя баща.

По време на срещата Норбеков - син изнесе интересни подробности около техниките за самовъзстановяване, уточнявайки, че здравето на човек зависи предимно от неговата духовна сила и воля. "Чистите духовно хора са много по-здрави от тези, които изпитват негативни емоции и успяват да заблудят с действията си самите себе си.  Доверието, желанието ни да виждаме доброто в хората, дори то да е само една малка част от тях, ако изберем ценностите, посочени в Светото писание, то ние ще можем да се предпазим от много болести. Боледуването на тялото ни се дължи най-вече на емоциите", каза пред BurgasUtre.bg, Норбеков - син.

Той обясни още, че при жените главен виновник за почти 90 на сто от гинекологичните заболявания били мъжете. Причината била обидата като основа на развитието на този тип болести.