Студ и дъжд в неделя

Животът

28-03-2015, 17:00

Снимка:

pixabay.com

Автор:

Sofiautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Студът премахва целулита

Какво ли НЕ може един чадър?! (галерия)

Градусите ще са между скромните 2 и 8

Спадът на температурите в събота изглежда са били прелюдия на това, което ни чака през последния почивен ден. Градусите ще са между скромните 2 и 8. Е, температурите може да спадат, но за сметка на шансовете са дъжд се увеличават на цели 96 процента– факт, който никак не увеличава ентусиазма ни за предстоящата нова работна седмица. Вятърът и облачността остават непроменени, според прогнозата на sinoptik.bg.

В неделната сутрин и на слънцето ще му се спи, защото ще изгрее чак в 07.18 часа. И това не е защото лъчите не могат да пробият през облаците, а защото преминахме към лятното часово време. Не стига, че през уикенда не видяхме слънце, а и спахме един час по-малко. Лятото може да е далеч, но позитивната страна е, че залезът ще бъде в 19.48 часа. През следващата седмица се надяваме на затопляне, за да можем все пак да се насладим на растящия ден.

И тъй като лятното часово време малко по малко ще ни настройва на лятна вълна, а морето е неизбежна част от най-топлия годишен сезон, нека кажем нещо за небесния обект, контролиращ неговите приливи и отливи. Фазата на луната ще бъде нарастваща и ще навлезе в знака на Лъв.