Локо (Пд) събира феновете, търси се решение за бъдещето

Спорт

28-03-2015, 15:30

Автор:

sportonline.bg

Всичко от Автора

Понеделник е денят за сбирката

Популярните български клубове изключват доста тежки мигове. Наред с грандовете Левски и ЦСКА се нарежда и Локомотив (Пловдив). Безпаричието при „черно-белите” също е налице и там се търси вариант за спасение от страна на феновете. Официалният сайт на клуба разпространи съобщение до привържениците на отбора за сбирка, на която те да решат какво ще бъде бъдещето.

Ето какво пише в съобщението:

Локомотив е изправен до стената и единствените, които могат да го спасят, сме ние. Така, както е било винаги през годините. Клубът ни е единственият свободен, отборът ни е единственият народен! Това пречи на статуквото, на хората, които живеят на гърба на футбола. Затова Локомотив бе оставен сам! Много хора обещаха да помогнат, никой не го направи. И се озовахме в ситуация, в която, ако не се обединим, ако не покажем локомотивското в себе си, клубът ни не го чака нищо добро.

Каним всеки един, който носи локомотивското в себе си, на който му пука за любимия ни клуб, който иска и утре да ни има такива – свободни, да заповяда в понеделник, 19,00 часа в Концертна зала на бившия Партиен дом. Да се съберем, да си кажем нещата в очите и да намерим заедно пътя, по който да върви Локомотив. Защото да има Локомотив, зависи само от теб, от теб, от теб. От тези, които ще бъдем в понеделник в 19,00 часа в Концертна зала!