Гриша Ганчев обединява Литекс и ЦСКА?

Бизнесменът седна на преговори с Александър Томов

Светъл лъч се появи на "Армията", след като стана ясно, че Гриша Ганчев изненадващо може да поеме ЦСКА, съобщават "Гонг" и "Бтв". Бизнесменът вече е провел разговори с главния акционер Александър Томов за детайлите около прехвърлянето на мажоритарния дял акции.

 

В момента "червените" търсят спешно излизане от неловката ситуация, която възникна, след като Юлиян Инджов и Ивайло Манджуков се отказаха от сделката в последния момент.

Гриша Ганчев вече веднъж бе свързван със спасението на ЦСКА, но това бе преди две години, точно преди Александър Томов да се завърне в "Борисовата градина". Говореше се, че той е в основата на пристигането и на Христо Стоичков на „Българска армия”, но бизнес проблеми в последния момент го отказаха от закупуването на клуба, а в последствие Камата не бе назначен за наставник.

 

Тогава "червените" бяха на крачка да вземат и някои от най-големите звезди на ловчанлии като част от сделката. Георги Миланов, Илия Миланов, Армандо Ваюши и Николай Бодуров бяха сред играчите, които се разминаха от "свободен трансфер" на "Армията".

Не е изключено сега Ганчев отново да има подобни планове, за да стабилизира възможно най-бързо "армейците".