Голмайсторът на Славия футболист №1 на месеца

"За нас най-важен е мачът с Левски, защото е столично дерби и там ще се хвърлим най-много"

Голмайсторът на Славия Радослав Василев бе избран за най-добър играч на 23-ия кръг в "А" група.Той се отличи с двата си гола срещу Локомотив Пд за победата на "белите" с 3:0, а преди това също се разписа на 2 пъти при успеха над Хасково с 5:1.

 

"Радостен съм, че отново получавам тази награда. Благодаря на всички, които са гласували за мен, на съотборниците ми и на треньорите", каза Василев, който получи наградата си днес в "Пресклуб България“. - Втората шестица определено е на по-ниско. За нас най-важен е мачът с Левски, защото е столично дерби и там ще се хвърлим най-много. Но и другите отбори не са за подценяване. Нямаме финансови проблеми или ако има някакви малки проблеми, бързо се оправят. Финансово винаги сме били стабилни", каза Василев.

 

Относно отминалия мач на националния отбор с Италия Василев коментира: "Според мен срещу именит съперник като Италия се представихме много добре. Реален резултат. Искаше ми се да играя, но ще има и други мачове. Ще се боря, за да играя в тях", коментира нападателят, който получи повиквателна за този мач, но не влезе в игра.