Кого ще номинираме за Награда "Пловдив"?

Мисия Пловдив

01-04-2015, 16:54

Снимка:

Община Пловдив

Автор:

PlovdivUtre.bg

Всичко от Автора

Крайният срок за номинациите за 2014-а е 30 април

В навечерието на 24 май, кметът на Пловдив ще връчи Награда "Пловдив" за ярки постижения в културния живот на града, реализирани през 2014 г. От днес всеки може да направи своята номинация за творците, които са най-достойни за наградата.

Крайното решение ще вземат специалистите от съответните комисии в общината, които ще отсеят номинираните в следните раздели: журналистика, художествена литература, художествен превод, архитектура, музика, театър, изобразително изкуство, фотография и операторско майсторство, произведение на изкуството, предназначено за деца.

Предложенията могат да се правят от името на културни институти, учебни заведения по изкуствата, ВУЗ, творчески групи, дружества и формации, средствата за масова информация, издателски къщи, галерии, фондации, частни лица и други, в срок до 30 април 2015 г. в деловодството на Община Пловдив по специален образец, който, заедно със статута на Награда "Пловдив" можете да намерите там, в отдел "Култура" на община Пловдив (Пловдив, Дом на културата "Борис Христов" ул. "Гладстон" № 15, ет. 4) или на сайта на Община Пловдив: www.plovdiv.bg.

"Нека със заслужено внимание да оценим творците и културните събития в нашия град", апелират от Община Пловдив.