Пловдивчани пак първи: Гледаме кино с най-новата технология D-box

Пловдив Лайф

01-04-2015, 18:25

Автор:

PlovdivUtre.bg

Всичко от Автора

Днес и утре дават предпремиерно "Бързи и яростни 7"

Най-новата технология в света на 3D киното вече е в Пловдив. И само в Пловдив! Първи ще гледаме суперхита "Бързи и яростни 7" в новото кино Екоплекс и не само ще го гледаме, а и ще го усещаме, благодарение на уникалната за България D-box система.

Чрез специалните седалки зрителите реално могат да съпреживеят филма, тъй като всяко помръдване на седалките съответства на сюжета и действието, което се случва на екрана. Всяка D-BOX седалка се движи по трите основни оси на движение - странично плъзгане, повдигане и пропадане и по този начин създават неповторимо усещане по време на прожекцията. Тези уникални столове са проектирани така, че зрителите сами да определят интензитета на ефектите чрез контролен панел, който да намалява или увеличава силата на ефекта.

В D-box залата ще можем да гледаме премиерните екшъни "Бързи и яростни 7", "Отмъстителите", "Лудия Макс", "Джурасик свят", "Терминатор генезикс", "Мисията невъзможна 5". Цената за новия вид кино приключение е 14 лв. Цените на билетите за обикновените прожекции са 7 лева и 6 - за студенти, ученици, хора с увреждания и пенсионери.