Херо: ЦСКА и Левски ще бият Лудогорец

Спорт

02-04-2015, 11:06

Снимка:

LAP.bg

Автор:

Михаил Савов

Всичко от Автора

Още по Темата:

Херо започна сладкарски бизнес

Предстоят важни часове за ЦСКА

"Ботев (Пд) показа,че разградчани са в спад"

Футболният специалист Димитър Димитров коментира пред Bulgariautre.bg предстоящите мачове на ЦСКА и Левски с Лудогорец. "Армейците" гостуват на 4 април в събота в Разград в решителен мач за титлата. А "сините" гостуват в сряда на 8 април в първи полуфинален мач за Купата на България на "Лудогорец Арена".

"Треньори на ЦСКА Галин Иванов и Владо Манчев ще представляват тактическа загадка за отбора на Лудогорец. Това е вече плюс за "армейците". Другият бонус за ЦСКА пак представляват новите треньори. Винаги при нов треньор има ентусиазъм и отборът е готов да надмине себе си. Така че ЦСКА има големи шансове за успех в Разград", заяви Димитър Димитров.


"Левски също може да вземе нещо в Разград в първия полуфинал за Купата на България. Ботев(Пд) показа в мач от първенство насред Разград, че отборът на Лудогорец преживява спад", сподели Димитър Димитров.

"В момента и ЦСКА и Левски може да се възползват от колебливите изяви на Лудогорец, който на хартия е фаворит. И двата гранда могат да бият Лудогорец", добави Херо.