В Поморие обявиха цел "Б" група

Спорт

02-04-2015, 13:21

Снимка:

pomorie.bg

Автор:

БургасУтре

Всичко от Автора

Общинският футболен клуб осигурява превоз на децата и юношите от школите на съставните селища Каблешково и Ахелой за дербито в Поморие в събота

Кметът на Поморие Иван Алексиев обяви, че местният тим ще атакува "Б" група. Досега от ръководството на клуба с името на града се въздържаха от категоричност с уговорката, че промоцията ще се превърне в цел, само ако финансирането бъде осигурено. "Ще браним първото място, защото искаме да играем в професионалния футбол", потвърди и спортният мениджър Огнян Ралев.

Поморийци оглавяват класирането в Югоизточна "В" група след 23-ия кръг с 43 точки, но и с мач повече от втория Евроколеж (Пд), който е с 37 точки. Третият и четвъртият отбор в таблицата, съответно Марица (Пд) и Миньор (Радн), имат по 35 точки, но те пък са с мач повече от лидера. Именно Марица гостува тази събота, 4 април, от 17.00 ч. на стадион Поморие в дербито на 24-тия кръг.

"Много се надяваме на активно зрителско присъствие. Призовавам феновете да напълнят стадиона. Отборът върви отлично в първенството, изнася хубави игри, печели по честен начин. Какво по-хубаво от това? Заслужават си подкрепата момчетата”, посочи Иван Алексиев, който е обърнат с лице към развитието на спорта в общината.

Общинският футболен клуб осигурява превоз на децата и юношите от школите на съставните селища Каблешково и Ахелой за дербито в Поморие в събота.