Джевизов отрече за "черно тото" в ЦСКА след 0:5

Допуснахме много тежко поражение от Берое, но за него има логично обяснение, призна шефът на ДЮШ

Директорът на ДЮШ на ЦСКАСпас Джевизов катего­рично отхвърли възможност­та армейците да са играли симулативно при загубата на дубъла с 0:5 от Берое в Стара Загора. Той коментира накрат­ко и ситуацията в клуба.

"Допуснахме много тежко поражение от Берое, но за него има логично обяснение - от състава ни през есента са остана­ли само 6 момчета. Едно беше контузено, друго наказано. Всички останали играчи са съб­рани от три различни възрас­ти ден преди мача. Те почти никога не са тренирали заедно, какво остава да са играли. В крайна сметка трябваше да изпратим отбор в Стара Заго­ра. Ситуацията в дубъла не е лека, знаете, че доста момче­та бяха изпратени под наем на други места и това неминуемо се отразява върху резултати­те. Но съм категоричен, че не сме играли черно тото! Това е абсурдно", категоричен бе Дже­визов пред "Тема Спорт".

Точно такива слухове обаче се появи­ха във връзка с тежката загуба на ЦСКА, която породи доста съмнения.

"Нужни са промени в клуба. Чакаме да видим как ще се раз­вият преговорите около собствеността. Дано те са за доброто на ЦСКА и да настъ­пят по-добри времена. Имаме нужда да си поемем глътка свеж въздух, защото проблеми­те продължават да са много на всяко ниво", добави Джевизов. Снимка на Деня

Щрихи от Плевен