Адвокат прекратява делата си срещу ЦСКА, радостен от напускането на Томов

Радостин Василев пожела успех на новия собственик

Бившият адвокат на ЦСКА Радостин Василев бе един от най-яростните критици на Александър Томов и  в последно време постоянно се изказваше против клуба и ръководството му, като заклеймяваше с твърденията, че "червените" не трябва и не могат да вземат лиценз, което пък на пректика си означаваше и изпадане от елита.

Сега юристът обаче "обърна палачинката" и радостно приветства смяната на собествеността на клуба. Явно репликите му са били наистина насочвани само срещу наричаните от него "Сашетата", и те са влияели върху любовта му към отбора.силев дори обеща, че при новия собственик той и клиентите му ще направят компромиси за спасяването на лиценза.

Ето какво написа Радостин Василев в профила си във Фейсбук по повод новината за смяната на собствеността на ЦСКА:

"Една година и осем месеца тежка и неравна битка с мошеника, криещ се зад клубната емблема. Една година и осем месеца плюнки, клевети и обиди срещу мен и срещу хора, които само са помагали на ЦСКА. Една година и осем месеца мъка за ЦСКА и просто съществуване, обвито в мъгла и кухи обещания. Днес мошеникът вече го няма. Скоро и кликата му няма да я има. Смятам войната за спечелена и пожелавам успех на новите ръководители на най-великия клуб в България. Чест и голяма отговорност е да ръководиш този клуб. Заявявам готовност за всякакви компромиси на клиентите ми към ЦСКА в името на спасяване на лиценза на клуба. Декларирам, че прекратявам всички лични дела срещу клуба, защото знам, че зад клеветите не стои ЦСКА, а мошеника и кликата му, криещи се зад емблемата.

САМО ЦСКА!!!