Облаци и студ в събота

Животът

03-04-2015, 15:45

Снимка:

pixabay.com

Автор:

Sofiautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Облаците като вдъхновение (Галерия)

Ледено кралство (Галерия)

Термометрите ще паднат до минус четири

Сякаш студеният вятър в петък не бе достатъчен, че и съботата ще бъде мразовита. Явно пролетта, наистина е пукнала, защото и градусите отказват да се покажат, а напротив – падат. В събота термометрите ще се понижат до минус четири, обаче максималните стойности ще са около девет над нулата. Разбира се, ако слънцето пробие облаците. А поред прогнозата на sinoptik.bg съботата ще е предимно облачна. Ако трябва да потърсим положителна новина, то тя е, че поне вятърът няма да е толкова силен или студен, както в петък.

Събота – почивен ден, но не и за слънцето, защото то ще изгрее рано, рано. Първите лъчи ще се покажат още в 07.04 часа, а ще се скрият чак пет минути преди 20 часа. Така светлата част на почивния ден ще е цели 12 часа и 50 минути.

Ако в петък не сте успели да разпуснете след края на работния ден и сте решили да го направите в събота – внимавайте. Не за друго, ами ще е пълнолуние, а знаем, че то не влияе добре на всички (а някои хора направо подлудява). Сто процентовата Луна ще е в знака за зодия Везни – тъй че дано родените под тази зодия имат късмет в съботния ден.