Невиждан коефициент за победа на ЦСКА!

Победата за "червените" в Разград се оценява с 10 от световен букмейкър

Едва ли някога от съществуването на игрите за залози в спорта е имало по-висок коефициент за победата на футболния отбор на ЦСКА. И то в първенството на А група. Около 4 часа пред дербито с Лудогорец от втория кръг на плейофите на първенството залози за успех на „армейците” се приемат при 10.00! 

Толкова стигна коефициентът в bet365. В "Еврофутбол" цифрата също е внушителна – 9. Според букмейкърите шампионите са абсолютен фаворит в мача с оглед на неразбориите при „червените” със собствеността и наличието на нов неопитен треньор. 

За успех на Лудогорец цифрата варира около 1.30-1.45. В bwin само остават по-умерени с 5.50 за победа на ЦСКА. Там е и най-високият коефициент за успех на разградчани – 1.45. 

Достигането на толкова високи нива обаче говори и за активно залагане за победа на Лудогорец, което кара букитата да свалят коефициента за 1-ца и да качват този за 2-ка. За сравнение преди два дни коефициентът беше „само” 6, но от вчера започна да се вдига стремглаво нагоре, което явно се дължи на активното залагане за успех на разградския тим.