Васев: Не е поставена никаква цел пред отбора

Спорт

05-04-2015, 22:20

Снимка:

LAP.bg

Автор:

sportonline.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Локо (Сф) разгроми Берое насред Стара Загора

Треньорът на Локо (Сф) скромничи след разгрома срещу Берое

Локомотив (София) постигна учудващо убедителен успех с 4:1 при гостуването си на Берое, но въпреки това треньорът на „железничарите” Димитър Васев скромно обяви, че това всъщност далеч не е най-добрият мач на отбора му и отборът все още няма поставени някакви високи цели.

„Да, силен двубой, но чак най-силен... Всички двубои, в които победихме, имат своята стойност. Много труден мач, много воля и себераздаване бяха нужни. Благодаря на момчетата, перфектен мач направиха.

Не бяхме изненадани и трябваше да бъдем търпеливи, да си изчакаме моментите. Получиха се перфектни контраатаки на скорост. Това, което планирахме, се получи.

Казах, че тези мачове от първата шестица са подарък за отбора – да търсят максимум изява срещу силни противници. Не е поставена никаква цел пред отбора. Просто искаме да завършим този силен сезон, който правим, по най-добрия начин”, коментира Васев.

В следващия мач „червено-черните” посрещат лидера и шампион Лудогорец.

„Имаме трудности, то се вижда. Радвам се, че въпреки тях се справяме. Не знам какво е състоянието на Шехуди (който бе сменен принудително през първата част – б.р.), но ще дадем най-доброто“, допълни треньорът на Локо (Сф).