Венета Райкова се завръща в ефир на 13 април

Блондинката сменя телевизията, "Дневникът на Венета" започва по ТВ7 и ще се излъчва всеки ден от 16 до 17 часа

Въпреки че публично отрече да се връща на екран, горещата водеща явно е преценила, че почивката вече й стига.

Изненадващо тя информира приятелите си във Фейсбук, че стартира ново предаване. То ще се казва "Дневникът на Венета", а ефирът за първи път ще е ТВ7.

"Приятели, на 13 април, понеделник от 16 ч. по ТВ 7 започва новото ми предаване "Дневникът на Венета"! Щастлива съм, че всеки делничен ден ще бъдем заедно по един час! Благодаря на Бог, че точно ден след Великден започва новият път в кариерата ми!!", написа Райкова във Фейсбук.

Водещата разясни още, че много се вълнува и чака старта с нетърпение.

Само преди няколко дни, тя отрече всички слухове, че се връща на екран и заяви, че се е отдала на почивка и грижи за семейството.

„Отдала съм се на пълна почивка. Не чета вестници, сайтове и други подобни. Нищо не ме интересува. Повече от 18 години съм работила непрекъснато, с по един-два почивни дни. Време ми е да си почина малко, да се откъсна от всичко", каза Райкова.

Блондинката нямала притеснения относно доходите си, защото имала достатъчно спестявания. Освен това съпругът й Тишо започнал успешен нов бизнес и можел не просто да я издържа, а да я глези като принцеса.