Форум КЛЮЧ или как се споделя промяната?

София Лайф

06-04-2015, 17:07

Снимка:

Форум КЛЮЧ

Автор:

Sofiautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Шесто издание на Форум КЛЮЧ: "Сподели промяната"

Събитие, което ще е единственото издание на 2015 година, е подходящо за хора от всяка възраст

Форум КЛЮЧ е младежко събитие, подходящо за хора от всяка възраст – от младежи на години до младежи по душа. То събира млади, изявени и мотивирани хора и им дава сцена, за да споделят промяната. Това не е просто някаква имагинерна промяна, но реална, случваща се и устойчива - в полза на обществото.

В рамките на няколко часа в залата на Модерен театър в София осем КЛЮЧари, както организаторите наричат вдъхновяващите личности, поканени с примера си да запалят участниците, ще споделят промяната, която работи, поясниха организаторите. Дали бизнес с кауза или социално предприемачество, нестандартен начин да помагаш за опазване на околната среда или прословутото „от нищо – нещо” на Форум КЛЮЧ всеки участник намира нещо за себе си. Нещото, което го кара да се вдъхнови и да действа за промяната, която той самият иска да види в обществото и света около себе си.

Тази година на 18 април предстои деветото издание на Форум КЛЮЧ. То ще започне в 13:30 часа, а залата ще бъде отворена за регистрация още в 12:45. Регистрацията е безплатна и всеки може да си вземе билет от страницата на форума - forum-klyuch.info/upcoming/ !

Това ще е единственото издание за 2015 година на Форум КЛЮЧ в София и затова селекцията от КЛЮЧари е уникална. Събитието ще открие актьорът Станимир Гъмов, а вдъхновението ще разпръснат с личен пример Люба Христова – основател на СОХО, Ашод Дерандонян – създател и лице на кампанията в подкрепа на хора с увреден слух Заслушай се!, Волен Аркумарев от Българското дружество за защита на дивите птици, Калина Иванова – създател на социална пералня за хора с психически разстройства, Павел Кунчев от платформата TimeHeroes, проф. Снежина Танковска от НАТФИЗ, която ще говори за това как изкуството променя младите хора и Хари Ешкенази от Фортисимо клас, който по уникален начин приковава вниманието на учениците с класическа музика.

В третата част на Форум КЛЮЧ вниманието ще е насочено към платформата Гласът ни!, където гласът ни има значение. Ще има интерактивни работилници и дискусии в пространството пред самата зала в Модерен театър.

За деветото издание на 18 април в Модерен театър организаторите са подготвили страхотна изненада и това е, че Форум КЛЮЧ ще бъде адаптиран и за хората с увреден слух! По време на целия Форум ще имаме жестов превод. Това ще даде възможност на участниците с увреден слух в залата да се чувстват толкова комфортно и да участват също толкова активно, колкото чуващите посетители. Нещо повече - всички видеоматериали в презентациите по време на събитието ще бъдат снабдени с български субтитри, за да бъдат достъпни и за всички хора с увреден слух, които ще следят КЛЮЧ с помощта на LifeStream. 

Форум КЛЮЧ очаква всеки, който иска да сподели промяната и да бъде част от нея, на 18 април, 13:30 часа в Модерен театър!