Нехайство на стопани причини смъртта на още едно куче

Крими

06-04-2015, 17:48

Снимка:

снимка, risk.ru

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Стопанин заровил кучето си живо в Бургаско

Поредна жестокост над куче в Бургаско (снимки 18+)

Те оставили кучето си да се разхожда из центъра, изплашен мъж го наръгал четири пъти

Куче, оставено да се разхожда от стопаните си само в центъра на Бургас е било наръгано четири пъти с нож в двора на Френската гимназия в града.

Инцидентът е станал на 5 април. По информация на стопаните на домашния любимец, порода алабай, кучето им само излязло от дома им, чрез отворена входна врата на кооперацията.

Кучето е било без каишка и повод. Наръгано е от друг стопанин, който по това време разхождал своето куче. Алабаят нападнал другото куче и мъжът го намушкал, след което избягал. 

Сигнал за инцидента е подаден на телефон 112 от собственика на постарадалото четириного. Въпреки, че на мястото на инцидента при пристигане на полицията е имало един свидетел, извършителят не е открит.

По случая има преписка. Полицията ще прегледа и записите от охранителните камери в двора на езиковата гимназия. 

По-рано днес полицията информира за друг случай с жестоко убито куче. Той е било премазано от тухли, камъни и дървета в двора на своя стопанин в айтоско село. Издирват извършителите на посегателството. На 25 април пък отново по особено жесток начин беше умъртвено друго кученце в село Брястовец, където собственикът му собственоръчно го заровил в земята, оставяйки главата му отвън, да диша, докато издъхне.