Добро утро, София!

Животът

07-04-2015, 06:00

Снимка:

pixabay.com

Автор:

Sofiautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Още сняг

Тихо се сипе поредният сняг...

Добро утро на Велики вторник! Може и да сме посрещнали пролетта, но тя явно дава заден или най-вероятно е скарана с април и не иска да се покаже. Но това не може да ни спре да отбележим няколко важни дни днес. Празници да има-на душата да й е топло.

Днес е деня на най-важното и безценно нещо, което някой може да притежава, нещо пред което парите са куп хартийки. От 65 години насам на 7-ми април отбелязваме Световния ден на здравето. Пазете се и щадете здравето си, то винаги трябва да е на преден план.

Честит празник и на здравния работник, както и на Медицинския университет в София!

Ако сте си харесали някое ново палтенце (не за друго, но зимата така и така не си тръгва) веднага ви предлагаме най-достоверното оправдание- Деня на жената.....в Мозамбик. Жена ли сте, празник си е. И все пак, ако не мине номера се утешете с едно сладкишче за закуска, но не просто от нерви, че няма да имате ново палто, а защото днес в САЩ отбелязват Деня на сладкишите, приготвени с кафе. Остава да прочетете и какво сме ви подготвили тази сутрин преди работа и тръгвайте спокойни от вкъщи.

Екипът на Sofiautre.bg ви желае хубав вторник!
ВРЕМЕТО

Няма отърване от този студ...дъжд, сняг, киша...а беше пролет. Градусите няма да надвишат 4, облаците ще виснат цял ден над столицата. Обличайте се топло!

СЛЪНЦЕТО И ЛУНАТА

Слънце може и да не видите, но то по график ще изгрее в 06:59 часа и ще се оттегли в покоите си в 19:59 часа. Имате на разположение цели 13 часа дневно време.

Луната в зодиакалния знак на Скорипион.

НА СУХО

Навън вали, но кранчетата ще пресъхнат в някои квартали днес. Кои са те вижте ТУК.

НА ТЪМНО

14 квартаа днес ще останат временно на тъмно, това ни предупреждават от ЧЕЗ. Дали вашият е от тях, вижте ТУК.