Облаци, сняг и дъжд

Животът

07-04-2015, 17:00

Снимка:

pixabay.com

Автор:

Sofiautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Облаците като вдъхновение (Галерия)

С бебе към Черни връх (фоторепортаж)

От всичко по малко във Велика Сряда

Ето, че почивните дни за великденските празници стремглаво наближават, а времето сякаш се подготвя да посрещне коледните.

Страстната седмица започна със сняг, а времето явно няма намерения да се промени, защото и във Велика Сряда се очакват превалявания от дъжд, че дори и от мокър сняг, според прогнозата на sinotpik.bg

Дъжд, сняг, облаци и ниски температури – нищо ново. Притеснително е, че минималните градуси ще продължат да падат и в сряда те ще са около минус два. Ако все пак трябва да потърсим и добрата новина, то тя е, че максималните леко ще се повиват. За разлика то вторник, в сряда термометрите може да „скочат” до седем над нулата.

Е, слънце не очаквайте, защото както през последните дни, така и в средата на седмицата, облаците ще се постараят да го скрият. А, то милото (слънце) ще изгрее още в 06.57 часа. Цели 13 часа и две минути ще бъде продължителността да деня, докато точно в 20.00 часа слънцето не се скрие, за да даде предимство на луната. Тя пък ще е в намаляваща фаза, а звездите ще са в знака на Стрелец.