Добро утро, София!

Животът

08-04-2015, 06:00

Снимка:

pixabay.com

Автор:

Sofiautre.bg

Всичко от Автора

Преполовихме и тази седмица

Добро утро в сряда, 8-ми април! Купихте ли си вече боя за яйца и брашно за козунаци? Не остана време, така че действайте. Ако искате да имате помощници в лицето на децата си, може да ги заведете в работилницата за писани яйца организирана от Института по етнология и фолклористика при БАН. Тя ще бъде отворена до 9-ти април включително.

8-ми април в празници: Днес отбелязваме Международен ден на ромите и Международен ден против генетичното модицифиране на организми.

За да е хубав деня ви прочетете и подбраната от нас информация и тръгвайте на работа спокойни. Разбира се с усмивка на лице.

Екипът на Sofiautre.bg ви желае хубава сряда!

ВРЕМЕТО

Сценарият се повтаря-дъжд, сняг и студ отново ще ни съпътстват днес. Единственото обнадеждаващо е, че има вероятност температурите да достигнат до 7 над нулата, за разлика от днешните 4.

СЛЪНЦЕТО И ЛУНАТА

Слънцето ще изгрее още в 06.57 часа. Цели 13 часа и две минути ще бъде продължителността да деня, докато точно в 20.00 часа Слънчо не се скрие, за да даде предимство на луната. Тя пък ще е в намаляваща фаза, а звездите ще са в знака на Стрелец.
ТРАФИК

Добрата новина е, че по време на Великденските празници градският транспорт ще се движи с удължено работно време. Вижте повече ТУК.

НА СУХО

Кои квартали днес ще останат без вода, можете да видите ТУК, за да нямате неприятни изненади.

НА ТЪМНО

Дано не се случи така, че да няма и ток и вода във вашия квартал...каръшко си е. Вижте ТУК дали попадате в кварталите лишени от електричесвто днес.