Кристиян Добрев: Моци не определя класата на Лудогорец

Имаме шанс да бием отбора от Разград

Спортният директор на Локомотив(Сф) Кристиян Добрев коментира пред Bulgariautre.bg дали "червеночерните" ще се възползват от наказанието на румънеца, ако е два мача и повече. Както е известно Моци е наказан за неопределено време. Няма да играе срещу Левски в първия полуфинал за Купата на България и най-вероятно в следващата среща на разградчани, в която те гостуват на "Надежда" на Локо(Сф).

"Няма значение дали Моци ще играе срещу нас. Моци не определя класата на Лудогорец. Не знам защо толкова се говори за него при условие, че техният отбор има много по-класни и ревашаващи футболисти", заяви Кристиян Добрев.

"Не смятам, че Лудогорец ще се чувстват уморени срещу нас след първия полуфинал за Купата на България с Левски. Ако отбор като техния не може да се възстанови за пет дни, за какъв тим с европейски амбиции говорим. Мачът ни с тях е в понеделник и има доста време дотогава",смята Кристиян Добрев.

"Направихме сполучлив мач с тях през есента на нашия стадион, когато завършихме 2:2 и определено изпуснахме да ги бием с 2:1. В момента нашият отбор е във форма. И ако играем по същия начин, имаме шанс да ги победим", допълни Добрев.