Том Круз заряза дъщеря си Сури

Актьорът не намирал време за най-малкото си дете

Говори се, че Том Круз не е виждал дъщеря си Сури в продължение на една година. Според източници на TMZ, които са близки до бившата съпруга на актьора – Кейти Холмс, холивудската звезда „не е част от живота на Сури“.

Преди време представители на Том Круз отрекоха това твърдение, заявявайки, че актьорът се среща с 8-годишната си дъщеря, но далеч от очите на обществеността. Малката Сури е забелязвана само в компанията на своята майка, с която са неразделни.

Може би натовареният график на Том е една от причините той да вижда дъщеря си по-рядко. За последните няколко месеца звездата е снимал част от последния филм „Мисия невъзможна“ в Лондон. Друг източник пък сподели, че в свободните си две седмици до следващия ангажимент, Круз нито веднъж не се е видял със Сури.

В момента актьорът е в Атланта, където в продължение на три месеца ще се снима във филма „Mena“. Въпреки това обаче Том намери време да се види с осиновения си син Конър на Великден, когато двамата отидоха на баскетболен мач.

20-годишният Конър се изявява като диджей и може би е станал последовател на сциентологията, след като миналата година годеницата му умира в катастрофа. Преди време той отрече, че не поддържа близки отношения с майка си Никол Кидман. Том Круз и бившата му съпруга осиновиха Конър през 1995 година – две години, след като осиновиха и дъщеря си Изабела.