Китайски супер любовник въртял 17 жени едновременно

Пътен инцидент вади нелепата история наяве

В доста неловка ситуация се оказа млад мъж от Китай на име Юан, когато след автомобилна катастрофа в болницата идват 17 негови любовници на възраст от 20 до 40 години.

Всичко можело да мине гладко, ако болничният екип не беше решил да запознае момичета помежду м. В резултат на това станало ясно, че връзката на Юан с някои от тях продължавала повече от 10 години, една от жените отглеждала дете от "китайския Дон Жуан" и поне една е получила обещание за сватбата.

Според China Daily, причините за това често срещано поведение сред младите мъже е алчността. В  хода на бракоразводното дело той излъгал бившата си съпруга с 250 милиона юана (около 40 хиляди долара), а останалата част от приятелките си с десетки хиляди в китайската валута.

Сега Кзанова от Китай е изправен пред наказателно производство за измама. Тази история се обсъжда на дълго и широко в китайските медии, където мненията за неговите постъпки бяха разделени на два лагера.

Появиха се самотни млади хора, които се интересуват, ще може ли Юан да им осигури курсове, обучение в неговия стил на живот, други изказваха отвращение от подлостта на поведението му.