Великденски изненади за деца лишени от родителска грижа

Столична община участва в кампанията „Спри, детето запази”

В рамките на социалната кампания „Спри, детето запази!“ Българската национална телевизия, Столична община и Главна дирекция „Национална полиция“ организират Великденска кампания под надслов „Спри, детето запази!”. Това съобщиха от пресцентъра на МВР. Инициативата ще се състои на 12 април от 13.00 ч. в Зоологическата градина в София.

Празничната програма ще бъде наситена с великденски изненади за деца и родители, поднесени от Детски център „Весел столичен светофар“. Специални гости ще са социално слаби семейства и деца, лишени от родителски грижи. Малчуганите ще се срещнат с трите шарени великденски яйца “Пи-пи”, “Ко-ко” и “Пию-пию”, ще могат да направят обиколка из зоопарка с пъстра великденска каручка.

По-късно тържеството ще продължи с музикално-образователни забавления, за което ще се погрижат певците Богдан Томов, EVA и Йоанна Драгнева, а Ани-Фей ще покаже на децата фокуси и магически номера.

Изненада от Главна дирекция „Национална полиция“ за децата и техните родители ще бъде поднесена на двата входа на Зоологическата градина.

Организаторите на Великденското тържество и техните партньори канят всички жители и гости на столицата на празничната инициатива.