Паро Никодимов: ЦСКА е между първото място и вън от Европа

Очаквам в мача с Ботев(Пд) нов почерк в играта на "армейците"

Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов коментира пред Bulgariautre.bg предстоящия мач между "армейците" и "канарчетата". Също така изтъкнатия футболен специалист говори и за оставащите мачове на "червените" до края на сезона.
"ЦСКА е между първото място и вън от Европа. Въпреки загубата от Лудогорец, отборът  все още има шансове за първото място. Победа над Ботев(Пд), и загуба на Лудогорец от Локо(Сф), ще намалят разликата на три точки. А има още кръгове. Предстои още един директен мач между "червените" и отбора от Разград в София", пресмята Никодимов.

" Ако ЦСКА обаче не спечели мача с Ботев на "Армията" може да тръгне надолу и да остане извън евротурнирите", предупреждава Никодимов.


"Вярвам,че Галин Иванов и Владо Манчев ще мотивират играчите за победа в този така важен мач с Ботев", обяснява Аспарух Никодимов.


" Пожелавам успех на двамата млади треньори Галин Иванов и Владо Манчев начело на ЦСКА и още в срещата с Ботев очаквам да видя нов почерк в играта на отбора", надява се Аспарух Никодимов.