Слънце в края на Страстната седмица

Животът

10-04-2015, 17:15

Снимка:

pixabay.com

Автор:

Sofiautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Когато слънцето се събужда ... (галерия)

В събота термометрите ще „ударят” 17 градуса

Ето, че след топлия и слънчев Разпети Петък и края на Страстната седмица ще е слънчев. Цели 17 градуса ще сочат термометрите в събота, според прогнозата на sinoptik.bg

Ако ви се налага да ставате рано-рано, то знайте, че сутрешните часове ще бъдат малко по-хладки – около 4 градуса, но за сметка на това слънцето ще ни топли през целия ден. Ако видите облаци на хоризонта – не се притеснявайте, те ще бъдат за кратко. Във втория почивен ден, явно и времето е решило да се поглези, защото няма да има нито дъжд, нито студен вятър, какъвто ни мъчеше през седмицата.

Ако сте от ранобудниците, то това е прекрасен повод да се полюбувате на изгрева, който ще настъпи още в 06.52 часа. Светлата част на деня ще е цели 13 часа и 10 минути, затова дано ви остане достатъчно време от боядисване на яйца, за да се насладите и на слънчевите лъчи и топлото време.

Слънцето в събота ще се скрие чак в 20.03 часа, но това не трябва да ви притеснява, ако сте сред родените под знака на Козирог, защото във вечерта преди Великден звездите ще са се наредили именно в този зодиакален знак.