Вицепрезидентът на САЩ открадна биберона на Блумбърг младши

Джо Байдън лапна бибата на бебето по време на церемония в британското посолство във Вашингтон

Американският вицепрезидент Джо Байдън „открадна” биберона от устата на внучето на бившия кмет на Ню Йорк Майкъл Блумбърг, пише The New York Daily News.

Това се случи в британското посолство във Вашингтон, където Блумбърг бе удостоен с почетно рицарско звание. Заедно с бившия кмет на церемония присъствали дъщеря му Джорджина и неговият внук Джаспър.

Именно с Джаспър решил да си поиграят Байдън, вторият най-високопоставен политик в САЩ взел детето в ръце и отнел биберона му, посочва изданието.

Снимка показваща Байдън с биберон в устата си, разпространи дъщерята на Блумбърг във Фейсбук. "Какво да прави момчето ако вицепрезидента открадне биберона ти?" - Пише Джорджина.

Според The Daily Mail, снимката на вицепрезидента Байдън предизвиква смесени реакции от страна на потребителите. Вестникът добавя, че към днешна дата, вицепрезидентът на САЩ не е коментирал "кражбата".

По-рано беше съобщено, че Байдън, известен със своята оригиналност и екстравагантни лудории, показва неочаквани признаци на внимание по отношение на съпругата на новия ръководител на Пентагона. Мнозина в блогосферата са на мнение, че подобно поведение от страна на Байдън надхвърля приличния тон.