Баща си счупи крака, докато вади сина си от ескалатор в столичен мол

Крими

11-04-2015, 12:03

Снимка:

pixabay.com

Автор:

Sofiautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Румънците, закопчани за кражба в мола, се отърваха с условна

Охраната реагирала чак 20 минути след инцидента

Семейство от София разказа за ужаса, който е преживяло в един от столичните молове. Докато се разхождали с двете си малки деца и обикаляли магазините, бащата си счупил крака, докато се опитвал да извади сина си, пропаднал внезапно в един от ескалаторите.

"Бяхме в мола. Вървях със сина си и при един от ескалаторите той си намери левче. Затича се, за да го вземе, и мина по ескалатора. Както го чаках, изведнъж детето изчезна, пропадна някъде. Втурнах се към него, за да го търся, а той беше в една дупка, слязох при него. Помислих, че си е счупил гръбнака, хванах го и усетих че не мога да стъпвам на единия си крак", разказа Ангел Стоев пред Нова телевизия.

Майката на детето Юлия Глушкова обясни, че близо 20 минути никой от охраната не се е появил, за да им помогне. "Хората бяха в паника. Бягаха и обясняваха как баща и дете са пропаднали в дупка на ескалатора. След 20-тата минута се спусна една стълба и детето и мъжът ми излязоха сами", разказа на свой ред Юлия.

"Приеха ме в "Пирогов". Там дойде представител на мола и каза, че ще поемат разходите за операцията и престоя в болница. След седмица същият представител дойде отново и ми каза, че отива да оправи сметката, а по-късно от болницата ми казаха, че никой нищо не е плащал и трябва да погася задълженията си към тях", разказа още Ангел.

Той е завел дело срещу търговския център и очаква поне чрез закона да бъде овъзмезден.