Фенска гонга за автограф от Скалата

Тийнейджъри засякли на пътя любимецът си, обърнали колата да го догонят

Истинска фенска гонка се разигра в реалния живот на актьора Дуейн Джонсън, известен повече като Скалата. Почитатели на мускулягата го подгонили с автомобил, за да се снимат с него, разказа самата звезда, пише lifestyle.bg.

Ник Милър и приятелите му се разминали на пътя със Скалата, яхнал лъскав пикап. Тийнейджърите веднага го познали, обърнали колата и хукнали да го гонят. Актьорът и бивш кечист отбил и спрял, решил, че това са хулигани, които се налага да научи на обноски.

Милър и приятелите му се снимали с Джонсън, взели автографи, после си тръгнали. Скалата качи снимки от необичайното запознанство в "Инстаграм", като написа: "Готина история за Великден. Карах си пикапа, когато видях тези хлапета да ме гонят с пълна газ. Запитах се: да продължа ли да карам или да спра? И в крайна сметка спрях".

"Слязох от пикапа, а това хлапе Ник се завтече към мен, прегърна ме и ми каза, че мечтата на живота му била да се запознаем. Каза ми, че е болен от рак и че аз съм вдъхновението му, помагащо му да се бори с болестта. Предстои му тежка химиотерапия и присаждане на стволови клетки. После се разделихме и всеки пое по пътя си".

"Карах и разсъждавах върху случилото се, а сълзите ми капеха. Мислех си за това колко крехък е животът, колко удивителна е вселената и колко яко, че се запознахме с това специално хлапе Ник Милър. Нека винаги да намираме време да благодарим, задето сме благословени... защото винаги има нещо, за което трябва да сме благодарни".