Батков: Колегата Венци си пусна хайвера

Босът на Левски недоволен от съдията на мача със Славия

Собственикът на Левски Тодор Батков нападна съдията Георги Кабаков след загубата от Славия с 0:1. Преди срещата президентът на „белите” Венцеслав Стефанов нападна рефера с мотива, че бил приятел на Гонзо и според „сините” босове това е дало своето отражение.

"Преди три дни показахме, че можем много повече. Очевидно има голямо притеснение, че нещо може да притесни оставането на най-стария столичен клуб в "А" група. Изключително груба игра на Славия, голът падна след нарушение. Не заслужавахме да спечелим, но не заслужавахме и да загубим. Колегата Венци Стефанов си пусна хайвера преди мача. Имал регистрацията на Кабаков. Гонзо от него разбра, че съдията му бил съсед в Пловдив. Смешна работа. Няма значение, продължаваме напред. Цяла България видя, че можем много повече.

За тази игра за какво да им плащам заплати, ще има глоби. Да, закъснели заплати, но с изключение на два отбора навсякъде има закъснение. Ние сме прозрачни и затова хората ни обичат", добави Батков.

Относно информацията, че се очаква нов акционер и кой е той лаконично заяви:

"Аз. За "А" група няма да имаме проблем с лиценза, но за Европа има едни 560 хиляди, които ще успеем да набавим. Не е маловажно как ще решим въпроса с лиценза. Не е маловажно и дали ще вземем Купата. Ако играем като в Разград, имаме шансове поне колкото Лудогорец. Надявам се да има феърплей на реванша с Лудогорец и без изцъклени очи", пожела си Батков.