Бой в съблекалнята на германски гранд

Спорт

13-04-2015, 13:52

Снимка:

Билд

Автор:

sportonline.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Безкомпромисен Байерн

Нервите на играчите на Хамбургер вече не издържат

Заспалият гигант на германския футбол Хамбургер е единственият отбор, който никога не е изпадал от създаването на Бендуслигата. През този сезон северняците обаче са се запътили с пълна сила към втория ешелон и това очевидно се отразява на нервите на играчите.

По време на почивката на мача с Волфсбург швейцарските национали Йоан Джуру и Валон Бехрами, които по принцип минават за добри приятели, се скарали и си разменили няколко удара. Свадата изобщо не била лека и двамата се озовали на пода и се наложило съотборниците им да ги спират.

След мача за инцидента признаха и от ръководството на Хамбургер, а случката донякъде обяснява и много глупавия червен картон, който Джуру си изкара през второто полувреме. В края на мача, вече при резултат 0:2, защитникът бе изгонен заради реплика към съдията и така ще пропусне изключително важния сблъсък и местно дерби с Вердер в следващия кръг.

Хамбургер в момента се намира на последното 18-о място в германския шампионат с изоставане от 4 точки от спасителната зона и 2 точки от 16-ата позиция, която позволява участие в бараж за оставане срещу заелия 3-то място във Втора Бундеслига.