Локо (Сф) измъкна точка от Лудогорец

Спорт

13-04-2015, 19:32

Снимка:

LAP.bg

Автор:

sportonline.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Треньорът на Локомотив (Сф) спешно в болница

Нулево равенство в "Надежда"

Локомотив (София) не позволи на лидера Лудогорец да се откъсне още повече на върха в класирането на „А” група и двата тима си поделиха по една точка в срещата помежду си от 25-ия кръг на шампионата – 3-тия от плейофите в първата шестица. Срещата завърши без голове 0:0.

На традиционно тежкия терен в „Надежда” двата отбора не показаха кой знае какви футболни достойнства и положенията пред двете врати бяха съвсем малко. В самото начало на второто полувреме Антонио Ливраменто опита да застраши вратата на гостите. Най-чистата ситуация пред разградчани бе в 55-ата минута се разкри пред Брайън Ангуло, който се озова на стрелкова позиция от близка дистанция, но ударът му бе от малък ъгъл и Божидар Митрев се справи. Малко след това пропуск направи и Анисе, след като бе оставен непокрит в наказателното поле, но ударът му не бе точен.

Всъщност шампионите вкараха топката във вратата на домакините в 75-ата минута. При наглед безобидна ситуация при корнер и огромно неразбирателство между Божидар Митрев и Елтон, Козмин Моци с глава порази мрежата на „червено-черните”, но съдията Николай Йорданов явно видя нарушение на румънеца срещу Владислав Романов и не зачете гола.

В края на срещата своя шанс имаха и „железничарите”, но ударът на  Даниел Генов срещна страничната греда.

След точката Лудогорец възстанови преднината си от 6 точки на върха в класирането, като в момента е с 52. Локомотив (София) отново се изравни с Литекс на 3-ото място, като вече е с 44 точки и остава на 2 след 2-рия в подрежднето ЦСКА.