Двама лудо влюбени пловдивчани си казаха "ДА" в "Къща на Загадките"

Пловдив Лайф

14-04-2015, 10:44

Снимка:

Domus Rebus

Автор:

PlovdivUtre

Всичко от Автора

Сюжетът на Играта пресъздава безмилостната надпревара с времето през лятото на далечната 1935 г. в Париж

Тодор е на 26 г., ИТ специалист. Мария също е на 26 г. и е младежки работник по проекти към Община Пловдив. Двамата са заедно от 5 години и въпреки "трудното" начало, в което всеки от тях се е правил на недостъпен, днес те се радват на хармонична и здрава връзка, която съвсем заслужено получи най-романтичното продължение.

Под падащите блещукащи конфети, с аромата на розови листенца и на фона на френски шансони, Тодор и Мария съживиха приказния сюжет от първата логическа пъзел стая със загадки в Пловдив "The Missing Elements", в която годежният пръстен бе единственият липсващ елемент, а заветното "ДА" бе единственият верен отговор на загадката "Ще се омъжиш ли за мен?".

Сюжетът на Играта пресъздава безмилостната надпревара с времето през лятото на далечната 1935 г. в Париж, където двамата влюбени търся липсващите парченца от пъзела, за да намерят пътя един към друг и да бъдат завинаги заедно. Дали двете влюбени сърца ще затуптят отново в един ритъм, след дългата раздяла... зависи само от уменията на хората, дръзнали да прекрачат прага на DOMUS REBUS, но за Тодор и Мария вече е ясно - те остават завинаги заедно.

Каква е тайната на щастливия брак си остава все още загадка за двойката, но в "Къщата на Загадките" те положиха началото на едно пътешествие, за което им пожелаваме от сърце да бъде щастливо, слънчево и приключенско.