Театър в сряда вечер? Защо не?

Афиш

15-04-2015, 15:35

Снимка:

pixabay.com

Автор:

Sofiautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Веселин Плачков се стяга за главна роля в Плевенския театър

Няколко интересни предложения за културна вечер

Тази вечер предложението на театър „София” е постановката „Антигона”. Началото е от 19 часа на Голямата сцена. Участват Дария Симеонова, Каталин Старейшинска, Невена Калудова, Силвия Петкова, Асен Мутафчиев, Ириней Константинов и други.

По същото време в театър „Сълза и смях” може да гледате „Юбилей” по Чехов. Главното действащо лице е Мариус Куркински.

„Емигранти” е постановката, която тази вечер може да гледате на сцената на театър „Българска армия”. Началото е в 19:30 часа. Автор в Славомир Мрожек, участват Милен Миланов и Александър Дойнов.

В Народния театър „Иван Вазов” ще представят „Търси се стар клоун”. Автор е Матей Вишняк, превода е на Огнян Стамболиев. Участват Марин Янев, Стефан Мавродиев и Илия Добрев. Началото е в 19:30 часа.

Малък градски театър „Зад канала” ще се отчете с „Балкански синдром”. Началото е точно в 19 часа. Автор на постановката е Станислав Стратиев, участват Стела Стоянова, Албена Михова, Христина Караиванова, Симеон Бончев и други.

„Вечеря за тъпаци” може да гледате на сцената на сатиричен театър „Алеко Константинов”. Автор е Франсис Вебер, постановката е на Иржи Менцел. Стартът е в 19:30 часа, а на сцената ще гледате Христо Гърбов, Иван Бърнев, Веселин Ранков, Жанет Йовчева, Калин Сърменов и Ана Вълчанова.

От 19:30 часа на сцената на Младежки театър „Николай Бинев” може да се насладите на „Красиви тела”. Постановката е на Лора Кинингхам, участват Нона Йотова, Антоанета Добрева – Нети, Стефания Колева, Искра Ангелова и Силвия Лулчева.