Снимайте променената София

Мисия София

16-04-2015, 11:46

Снимка:

pixabay.com

Автор:

Sofiautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Фотоконкурс избира най-сладката целувка

Станете част от фотоконкурса „Европейски проекти за Красива България”

Интересът на ученици, студенти, любители фотографи и граждани от всички райони на столицата и Софийска област към фотоконкурса "Европейски проекти за красива България" расте с всеки изминал ден. Промяната на София и Софийска област с помощта на европейски средства е факт, който дори предубедените не могат да отрекат. Това прави лесна на пръв поглед работата на всеки, който има желание да премери сили със заснетия от него обект и да участва в обявения от Областен информационен център София-град и София-област за популяризиране на Кохезионната политика на ЕС в България конкурс. И да се бори за голямата награда-фотоапарат.

Целта на конкурса е да бъде показана променената градска среда през погледа на обектива – природни, културни, исторически обекти и съпътстващи събития– възстановени, изградени и проведени с европейски средства.

Срокът за получаване на фотографиите е до 17:00 ч. на 2 май 2015 г. включително, съобщиха от Столична община.

В Деня на Европа – 9 май, в Музея за история на София ще бъде открита изложба с 30 от най-добрите фотографии, участвали в конкурса "Европейски проекти за красива България".