Стартира реконструкцията на улица "Бранислав Велешки" в "Тракия"

Мисия Пловдив

16-04-2015, 14:27

Снимка:

район "Тракия" Пловдив

Автор:

PlovdivUtre

Всичко от Автора

Строителната програма включва цялостно преасфалтиране на пътната артерия

Започна преасфлтирането на ул. "Бранислав Велешки" , съобщи кметът на район "Тракия" Костадин Димитров. Строителната програма включва цялостно преасфалтиране на пътната артерия, като то ще се извърши на две части, за да може във втория етап на ремонта да се включи и "ВиК" Пловдив. Дружеството ще подмени част от водопровода на местата, където има аварии.

"В нашия мандат на управление е практика уличните ремонти да бъдат съгласувани с ръководството на "ВиК". Тук наистина имаме чести аварии. Благодарен съм на дружеството в лицето на управителя Спартак Николов, че ще можем съвместно да извършим реконструкцията и на другата улица "Войвода Руси Славов", с което ще знаем, че ремонтът е по всички правила", заяви кметът на "Тракия" Костадин Димитров. Той уточни, че ул. "Войвода Руси Славов" е улицата, свързваща ул. "Бранислав Велешки" и бул. "Съединение" през микрорайон А5 и е от важно значение в строителната програма на администрацията през тази година.

"Заедно с изграждането на тротоарите и велоалеите район "Тракия" наистина в момента е строителна площадка, за което моля гражданите да имат търпение. Започваме ремонтите навреме и се надявам да ги свършим бързо", сподели Костадин Димитров.