Добро утро, София!

Животът

17-04-2015, 06:00

Снимка:

pixabay.com

Автор:

Sofiautre.bg

Всичко от Автора

Ехааа, петък е-отпуснете му края...

Добро утро на 17-ти април! Нека се поздравим с петък и края на седмицата, макар и да сме работили ден по-малко, почивката си е чакана. А, ако сте счетоводител имате още един повод за празник, а именно Деня на дипломираните експерт-счетоводители, който се чества от 2002 година.

В световен план днес се отбелязва  Международен ден на болните от хемофилия — отбелязва се от 1989 г. по инициатива на Световната здравна организация.

На 17-ти април в София: През 1904 година е дадено първото куклено театрално представление в България от членове на дружество „Чех“.

Екипът на Sofiautre.bg ви желае хубав петък!
ВРЕМЕТО

Днес като по шаблон от вчера, времето отново ще е хубаво. Е, възможно е и да има малко облаци, но те не бива да ви притесняват. Градусите ще са около 23.

СЛЪНЦЕТО И ЛУНАТА

Първите слънчеви лъчи ще блеснат  в 06.42 часа. Дните стават все по-дълги, затова и светлата част на петъчния ден ще е 13 часа и 27 минути. Ако пък не сте от ранобудниците, а сте любители на нощния живот, то знайте, че слънцето ще се скрие в 20.10 часа.
Луната е в знака на Овен.

ТРАФИК

От Столична община нямат предивидени промени в графика на градският транспорт или пък затваряне на улици. Захванали са се с миенето на софийските улици... и те имат нужда от баня.

НА СУХО

Определено не е приятно в петък да останете без вода, но няма как и днес има планирани спирания. Вижте къде ТУК.

НА ТЪМНО

Освен без вода в някои части на столицата ще има и спирания на тока. Вижте кои райони са засегнати ТУК.