Левски излиза с двама нападатели срещу Локо Пд

Спорт

17-04-2015, 11:07

Снимка:

LAP.bg

Автор:

Владимир Иванов

Всичко от Автора

Още по Темата:

Проблем за Левски преди мача с Локо (Пд)

Лицензът на Левски не зависи от Мурсия

"Сините" гонят втори успех във втората шестица

Старши треньорът на Левски Стойчо Стоев ще смени системата за предстоящия двубой с Локомотив Пловдив от 4-ия кръг на плейофната фаза на "А" група. Наставникът на "сините" ще заложи на схема с двама нападатели в лицето на Лукаш Гикиевич и Валери Домовчийски. От втора позиция пък ще помага звездата на тима Антонио Аниете. Борислав Цонев и Мигел Бедоя ще се изявяват като фланкови футболисти, а Владимир Гаджев ще е натоварен с функциите на опорен полузащитник.

Отбраната на столичани ще бъде изградена от опитните Борислав Стойчев, Аймен Белаид, Роман Прохазка и Веселин Минев, а под рамката ще бъде Боян Йоргачевич.
Луис Педро е наказан за двубоя, а Божидар Краев ще отсъства, тъй като през седмицата лекуваше травма.

Домакините ще търсят едва втора победа във втората шестица, след като до момента се издъниха звучно срещу Хасково (1:1) и Славия (0:1). Възпитаниците на Стойчо Стоев успяха да надвият единствено Черно море с 5:2.

От своя страна гостите от "Лаута" ще търсят минимум точка, която ще бъде със статут на безценна, предвид борбата им за оцеляване. Към момента "смърфовете" имат 6 точки преднина пред Марек, а до края остават още 7 двубоя. Христо Колев няма да може да разчита на Спас Делев.
Неговото място ще бъде заето по всяка вероятност от Александър Якимов.
Атаката ще бъде водена от Мартин Камбуров, който през годините на няколко пъти е смълчавал трибуните на "Георги Аспарухов".

Вероятни състави:

Левски: Йоргачевич, Прохазка, Стойчев, Белаид, Минев, Гаджев, Б. Цонев, Бедоя, Аниете, Гикиевич, Домовчийски
Локомотив Пд: Скорчев, Илиев, Сечков, Сандански, Димитров, Траянов, Бурабия, Якимов, Кики, Карагерен, Камбуров