Фен магазинът на Берое с уникални намаления

Промоциите са в порядъка на 25-50%

Голяма разпродажба на огромна част от предлаганите артикули предлага Официалният фен магазин на „Берое“. Акцията стартира от събота (18 април) и ще продължи до изчерпване на намалените наличности. Стоките са намалени в порядъка на 25-50%.

Сред най-атрактивните предложения е официалната екипировка Joma, както и още от най-интересните артикули с цветовете на любимия отбор.
Мачовата фланелка вече е на цена 46 лв., гащетата са на 19 лв., официалният анцуг е намален на 89 лв., а тренировъчния на 75 лв. 
Изключително популярните сиви анцузи вече се продават на 109 лв., а официалната тениска с яка е намалена на 32 лв. С марка Joma може да намерите още раница на цена 39 лв., несесер за 14  лв. и шапка с козирка за 19 лв.
Сред останалите намалени стоки са якета, шапки, анцузи, суитшърти, флагове, къси панталони, детски артикули, чаши, пепелници, гривни и още много артикули с емблемата и в цветовете на любимия отбор.
Официалният фен магазин на „Берое“ се намира на стадиона под Аязмото (северозападен вход, този с големите стълби). Работното му време е понеделник-сряда и събота-неделя (10:00-13:00 часа и 13:30 до 18:30 часа). Почивни дни са всеки четвъртък и всеки петък. По традиция магазинът работи и по време на официалните срещи на тима на ст. „Берое“.