Джейсън Стейтъм се развява по гепардови гащички в клип

В началото на кариерата си хубавецът се явявал на стотици кастинги и прослушвания

Прочутият холивудски екшън актьор Джейсън Стейтъм има странно минало. Мокрият сън на милиони жени се оказа екшън герой и в още една, не толкова престижа видео лента.

От известно време в мрежата стана много популярен музикален видео клип с участието на известният мачо. Във видеото на групата The Shamen хубавецът демонстрира секс тяло и танцувални умения облечен само по бански в гепардова щампа.

 Публиката изпадна във възтог и дълго се смя на изпълнението на актьора. Многобройните му фенове са в екстаз и са прегледали видеото със смешните танци на фона на грозна песен почти два милиона пъти.

Актьорът никога не е крил факта, че в зората на филмовата си се е явявал на стотици кастинги и прослушвания. Пътят до голямото кино за него е бил много трънлив и вероятно да се изживява на танцьор в клипа на The Shamen е една от стъпките по пътя към славата.

За превъзходната спортна физика на Стейтъм трябва да сме благодарни на спорта. През 90-те години на миналия век актьорът е бил активен състезател по скокове във вода.

Малко след първото видео Джейсън отново се появява полугол в парчето "Run To The Sun" на гей дуета Erasure. И този път акцент са мускулите и плочките му, които са оцветени в сребриста боя.