Известни лектори споделят промените в себе си в изданието на Форум „Ключ”

София Лайф

18-04-2015, 10:15

Снимка:

Форум "КЛЮЧ"

Автор:

Sofiautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

На форум търсят решения за съхраняване на горите

В София ще се проведе деветото поредно издание на Форум "Ключ"

Днес в залата на Модерен театър в София от 13:30 часа ще се проведе деветото поредно издание на Форум "Ключ" – Сподели промяната.

Събитието събира на едно място хора с желание да споделят промяната, но и да научат различни начини за нейното случване от изявени и мотивиращи примери в България, пише offnews.bg.

Това ще е единственото издание на Форум "Ключ" за 2015 година в София и организаторите са поканили забележителни лектори. Събитието ще открие актьорът Станимир Гъмов, а вдъхновението ще разпръснат с личен пример Люба Христова – основател на SoHo, Ашод Дерандонян – създател и лице на кампанията в подкрепа на хора с увреден слух „Заслушай се!“, Волен Аркумарев от Българското дружество за защита на птиците, Калина Иванова – създател на социална пералня „Зелена“, която дава работа на хора с психически разстройства и много други.

В третата част на Форум "Ключ" вниманието ще е насочено към платформата Гласът ни!, където по интерактивен начин партньорите от Български център за нестопанско право ще дадат възможност на всеки участник да изкаже своето мнение и да даде предложения по различни обществено значими въпроси, които ще бъдат представени на властимащите.