Клубовете във Варна се събраха за нова обучителна тренировка по по кик-бокс и муай-тай

Спорт

20-04-2015, 11:53

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Свободния доминира на кик-бокс

“Стараем се периодично да се събираме за тренировки с най-добрите бойци, за да запазим лидерската позиция на Варна в бойните спортове”, заяви шефът на спортен клуб ТИМ Красимир Димов

В залата на спортен клуб ТИМ отново се събраха няколко от елитните клубове по кик-бокс и муай-тай на Варна, Балчик и Шумен, съобщава сhernomore.bg. Те започнаха обмяната на опит и обиграване за предстоящото ДП по кикбокс в стиловете фул контакт и К-1, което ще се проведе от 15 до 17 май в Нова Загора. Ръководители и треньори от спортните клубове “Вокил”, “Йорк”, “Ахил”, “Легия”, “Фуриозо” и “Шуменска крепост” бяха на гости на ТИМ, за да изчистят техники и обменят опит с непознати противници в подготка за следващото състезание. На обиграването присъстваха  световният шампион по муай-тай за 2015 г. Християн Тотев и европейския първенец по муай-тай Пламен Борисов.

Няколкократните републикански първенци Галин Гинчев и Радослав Колев показаха завидно майсторство, като си личеше че не са спирали дори за миг подготовката си и ще претендират за нови титли. Интересни двубои се състояха между четири дами, които показаха на някои от момчетата завидна познания и техники.

“Стараем се периодично да се събираме за тренировки с най-добрите бойци, за да запазим лидерската позиция на Варна в бойните спортове”, коментира шефът на спортен клуб ТИМ Красимир Димов.

Скоро предстои семинар за треньори и състезатели, който ще се проведе на 25 април отново във Варна. Входът ще бъде свободен и всеки спортен клуб член на Българска конфедерация по кикбокс и муай-тай ще може да присъства със своите състезатели.