Галин Иванов: Имаме психологически проблем

Спорт

20-04-2015, 22:28

Снимка:

LAP.bg

Автор:

sportonline.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Ужасът на ЦСКА продължава, Локо (Сф) вече е втори

Има напрежение, призна треньорът на ЦСКА

ЦСКА записа седми пореден мач без победа и без отбелязан гол, като сега паднаха като домакини от Локомотив (София).

"Опитахме се с новата схема да бъдем по-агресивни в атака, с двама нападатели. В първите 30 минути контролирахме изцяло мача, но няма закономерности във футбола, Локомотив с две положения отбелязаха, знаехме им силните страни, играят на контраатака", коментира треньорът на „червените” Галин Иванов.

"При нас има психологически проблеми и това ни коства много. Трудно е, загуба, хикс с Ботев, сега загуба, ще се опитаме да говорим с футболистите и да ги вдигнем.

Липсва ни агресия, нюха към гола, имахме ситуации, но ги пропуснахме, има напрежение”, допълни треньорът и обяви, че няма проблеми със заплатите на футболистите.

„Говорил съм с ръководството, изчистихме заплатите, не може да се оправдаваме с това нещо. Не ми допада, че бавно играем с топката, ще работим върху тези компоненти, дано имаме нужното време да оправим нещата. Рискувах с Милисавчевич, заиграхме със седем офанзивни хора, но не ни се получиха нещата. Доволен съм от Пепи Витанов, има какво да изчиства още, трябва да работи по-бързо с топката, но като представяне съм доволен от него.

Напрежението ще се опитаме да го тушираме с разговори, трябва да си повярваме, няма кой да ни помогне освен ние самите", завърши Иванов.