Добро утро, София!

Животът

21-04-2015, 06:00

Снимка:

pixabay.com

Автор:

Sofiautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Какво ли НЕ колекционират хората? (галерия)

Облечете си усмивките и ставайте

Добро утро във вторник! Надяваме се седмицата вчера ви е започнала добре и днес настроението е още по-хубаво. Макар времето всячески да се опитва да ни кара да се чувстваме мрачно не бива да се даваме. Пролет е-поне според астрономията, според това, което виждаме през прозорците-дъждовен ден. Нищо, обаче, не ни пречи да си обуем гумени ботушки и да скачаме в локвите- е, така сякаш сме деца...а де да бяхме.

Дами, ако искате да имате нова придобивка, трябва да сте достатъчно убедителни да преметнете мъжете си, да ви купят нещо по случай деня на жената...в Кения. Все пак от опит глава не боли.

Иначе на родно ниво от 1996 година насам на 21-ви април честваме  Празника на военното контраразузнаване. Така че внимавайте с изневерите да не ви хванат от домашното контраразузнаване.

Екипът на Sofiautre.bg ви желае един прекрасен вторник!

ВРЕМЕТО

Пореден облачен, че и дъждовен ден. Градусите ще са най-много 12, което си е нищо за уж пролетта. Слънцето ще се показва, макар и облаците ревностно да го пазят.

СЛЪНЦЕТО И ЛУНАТА

Добро утро във вторник слънцето ще ни каже в 06:36 часа и ще се скрие зад хоризонта в 20:15 часа. На разположение имаме ден от 13 часа и 35 минути.

Луната е в зодиалканият знак на Близнаци.

ТРАФИК

Има време, но да си знаете от сега-затварят централна столична улица. Вижте повече ТУК.

НА СУХО

Кой ще остане без водица днес? Неприятно, но няма как. Вижте дали вашия квартал е в списъка ТУК.

НА ТЪМНО

Ще е лош късмет, ако днес във вашия квартал има планирано спиране и на водата, и на тока. Ако сте проверили плановете на "Софйска вода", вижте ТУК какво предвиждат и от ЧЕЗ.