Феновете на Левски попитаха ДК: Маймуна ли е Тони Силва?

Спорт

21-04-2015, 15:35

Снимка:

LAP.bg

Автор:

Sportonline.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Ултрасите на ЦСКА съблякоха футболистите (СНИМКИ)

"Сините" привърженици поискаха наказание за ЦСКА

Феновете на Левски призоваха за наказание за ЦСКА. Това стана чрез декларация на Националния клуб на привърженика, които искат Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз да вземе мерки заради простъпките на „червените“ фенове на мача с Локомотив (София). Ултрасите нападнаха с расистки обиди като „маймуна“ техния играч Тони Силва, а от НКП показаха и снимка, на коята се вижда транспарант с пречупен кръст в сектор Г. 

Ето и декларацията на НКП на Левски:

Не се ли отвори работа за ДК към БФС?

„Левскарите“ от комисията на „Синьото БФС“ могат да опровергаят усещането, че са слепи и глухи. Ние искаме аршинът да е равен, нищо повече.

Нека наказват справедливо. Ако трябва бъдете сурови, каквито сте винаги спрямо Левски – най-големият спонсор на Боби и хората около него.

След мача между отбора без гол от седем кръга и Локомотив София снимковите материали в сайтовете показаха знаме с пречупен кръст.

За такова провинение ние го отнасяме с близо 40 бона и 2 мача без публика. Чакаме адекватно наказание, ама сещайки се за мача между същите отбори в кв. „Надежда“, на който глухия делегат не беше чул 10 минутните маймунски звуци, то не вярваме, но… 

Интересно, дали г-н Кучев и неговият екип са разбрали, че футболистът на отбора без гол през 2015 година Тони Силва беше наричан „негър“ и „маймуна“ от собствените си привърженици? Това не е ли расизъм или просто там така си приказват? 

Г-н Кучев и компания, свалете си превръзките от очите, извадете тапите от ушите и накажете отбора, който не е вкарвал гол през 2015 година! 

Интересно какво ли ще си помисли УЕФА за богатия снимков материал и безмълвното БФС? 

Край на разговора