Министър Красен Кралев ще гледа "Марек Юнион-Ивкони“ и "Монтана" днес

Мачът се играе от 17.15 часа в "Арена Сливница"

Министърът на спорта Красен Кралев ще бъде сред зрителите на днешния двубой от 2-ия кръг на груповата фаза по волейбол за мъже в Сливница. От 17.15 часа в "Арена Сливница" един срещу друг се изправят шампионите от "Марек Юнион-Ивкони" и бронзовия медалист "Монтана". Кралев ще се срещне с кмета на града Васил Стоилков и ще огледа новата зала, която бе построена преди година.

Двата отбора направиха рекорд, след като и 5-те срещи от вътрешното първенство помежду им завършиха в 5 гейма. Успех на дупничани ще ги класира за полуфиналите в Добрич. За тима на "Монтана", в чиито редици разчитат на национала Николай Николов, нямат друга алтернатива освен да гонят победата на всяка цена. В първия ден от срещите те отстъпиха 1:3 гейма на "Нефтохимик 2010" и само при успех днес и задължителен утре срещу "Арда" ще се класират за финалната част на надпреварата.

В "Марек Юнион-Ивкони" ще разчитат на познатата от шампионата 6-ца, като опитните Златан Йорданов и Тодор Вълчев ще влязат при необходимост. И двамата не са тренирали редовно, след като приключиха ангажиментите им в чужбина, но с опита си ще бъдат много полезни на тима, информира zadupnitsa.com.