"Коматево" подкрепя учителя, замесен в секс скандал

Крими

22-04-2015, 16:13

Снимка:

ОУ "Захари Стоянов" Пловдив

Автор:

PlovdivUtre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Секс скандал избухна в пловдивско училище

Бивши и настоящи ученици на ОУ "Захари Стоянов" организират и онлайн петиция

Подкрепа за учителя, който бе замесен в секс скандала в ОУ "Захари Стоянов", и колегата му Ангел Теменугов (обвинен в биене на децата), се организира във Фейсбук. Ето за какво точно става дума:

Скъпи приятели и съкварталци. Призовавам ви да се присъедините към групата: "В подкрепа на ОУ "Захари Стоянов". Училището е дало на повечето от нас един невероятен старт в живота и уникални спомени, за да позволим да се злепостави името му.

Невероятно е и комично едновременно, че в 21 век все още има толкова необразовани родители с болни амбиции и стремежи, за да си позволят да причинят тази емоционална и психическа атака на тези изключителни хора и преподаватели!

Те са отдадени на професията си, честни и уважавани учители, които възпитаха и възпитават в нашите деца вярата, надеждата, любовта към науката, към човека, към ценностите в живота!

Призовавам всички желаещи в знак на подкрепа, благодарност и любов към началното си училище, да се присъединят към групата и също така да дойдат довечера в 18:30 часа пред читалище "Иван Вазов" в "Коматево". Моля подпишете онлайн петицията ни, ако нямате възможност да дойдете в читалището в уредения час и ден, се казва още в съобщението на групата във Фейсбук.